VENTILATIE

VENTILATIE

Goed ventileren is nodig voor uw gezondheid, toch gebeurt dit vaak onvoldoende. Een op de tien woningen heeft schimmel, bijna de helft bevat tabaksrook en in veel huizen is binnen meer fijnstof aanwezig dan buiten. Vroeger ging luchtverversing in huis vanzelf, via naden en kieren. Maar in moderne kierdichte huizen gebeurt dat niet en is andere ventilatie nodig. Vuile lucht moet het huis uit en schone lucht moet aangevoerd worden. Vervuilde lucht in huis versterkt allergieën, luchtwegproblemen en irritatie van slijmvliezen, zeker bij ouderen en mensen die al ziek zijn. Door ventilatie verlaagt de concentratie vervuiling in de lucht; helemaal te voorkomen is vervuiling niet.

Ventilatie kost wat energie, maar het is geen verspilling: het is hard nodig voor uw gezondheid. Wilt u weten hoe u uw ventilatie kunt verbeteren? Vraag om advies op maat!

Loodgietersbedrijf Brakel verzorgt het installeren van complete ventilatie systemen, van traditionele natuurlijke ventilatie tot en met warmte terug win installaties. Tevens verzorgen wij het onderhoud aan deze systemen, elke 2 jaar dient de installatie gereinigd te worden voor een langere levensduur en goede werking van de installatie.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?