Pelletkachels

Loodgietersbedrijf Brakel BV bied een breed assortiment pelletkachels met verschillende vermogens en mogelijkheden.

Nu extra aantrekkelijk met minimaal €500,- ISDE subsidie!

pelletkachels500eurosubsidie_srcset-large
dielle-bodemvoeder

Een pelletkachel.

Een pelletkachel gebruikt pellets als brandstof. Pellets zijn geperste houtkorrels met een samenstelling van loofhout en naaldhout. Het voordeel van een pelletkachel is dat u een kachel heeft op biobrandstof met het gemak van een gashaard maar dan zonder een gasaansluiting. Een pelletkachel heeft alleen een elektrische aansluiting en een rookgasafvoer nodig en kan dus in allerlei situaties geplaatst worden. Een pelletkachel heeft meestal een computergestuurd systeem met een thermostaat en timer en kan zichzelf ontsteken wanneer nodig. Er zijn zelfs pelletkachels die via Wifi aangestuurd kunnen worden.

Er is veel keuze op het gebied van pelletkachels. Loodgietersbedrijf Brakel BV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan heeft daarom gekozen voor alleen de topklasse pelletkachels. U heeft bij ons de keuze uit onder andere; standalone pelletkachels, pelletketels, pelletkachels met aansluiting voor cv en/of warm water en pelletkachels met luchtverwarming aanluiting.

Onderlading.

Het type palletkachel met bovenlading wordt op dit moment veel aangeboden. Er is echter ook een palletkachel verkrijgbaar met onderlading. Een palletkachel met onderlading is stiller, onderhoudsarmer en heeft een mooier en gelijkmatiger vlambeeld.

dealer pellet

Vrijblijvend een offerte aanvragen?